четвер, 25 серпня 2011 р.

Камелія 2011

Ось і добіг кінця ще один навчальний рік. Рік, який був насичений яскравими подіями, значними здобутками, неперевершеними враженнями. На порозі новий 2011-12 навчальний рік. Сьогодні хочу подякувати дорогих ліцеїстів та їхніх вчителів за чудовий результат роботи, а також працівників освіти району за співпрацю. А дякувати, справді, є за що!
Ліцеїстами здобуто 9 призових місць на Всеукраїнських предметних олімпіадах обласного рівня, 9 – в обласних Інтернет-олімпіадах. 23 юні науковці стали призерами обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.
Другий рік поспіль наш ліцей є лідером за кількістю переможців на обласному етапі конкурсу МАН серед навчальних закладів.
З кожним роком спостерігається покращення показників ліцею на обласних етапах олімпіад і конкурсу МАН. Науково-практичне товариство "Камелія" нагороджено Дипломом за І місце в номінації "Наука" на Форумі молодіжних ініціатив та проектів Черкащини 2011 року.
Ми пишаємось науковими досягненнями учнів та вчителями, чиї здобутки отримали високе визнання та шану не лише на регіональному рівні, а й в Україні і навіть на міжнародному рівні. Олександр Чупак у місті Хмельницькому здобув 2 місце на Всеукраїнській олімпіаді з основ економіки та виборов 2 місце з економіки у Всеукраїнській Інтернет-олімпіаді, яка відбувалася в Одесі (вчитель Гетьман Людмила Іванівна)
Ольга Іванченко в Києві виборола 3 місце Всеукраїнського етапу МАН (відділення технічних наук, базова дисципліна математика). Наукові керівники Єрмоленко Володимир Олександрович і Чумаченко Вікторія Станіславівна.
Ходоровська Віолетта, учениця 10 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею здобула 1 місце Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій "Екософт 2011" в категорії «навчальні програми»
Віолетта в Бухаресті здобула бронзову медаль Міжнародного конкурсу комп'ютерних проектів INFOMATRIX-2011 в категорії «програмування» (наукові керівники Чумаченко Олег Анатолійович і Чумаченко Вікторія Станіславівна)
Маємо рекорд, який неможливо побити! Можна тільки повторити... Всі наші одинадцятикласники (100%) – переможці обласних олімпіад і конкурсу Малої академії наук 2011 року! Також всі наші випускники вступили до національних університетів України на державну форму навчання!

Немає коментарів:

Дописати коментар