понеділок, 7 листопада 2011 р.

«Майбутнє України»

Відповідно до Умов проведення Всеукраїнської науково-технічної виставки молодіжних інновацій та творчих проектів «Майбутнє України» (лист Міністерства від 29.09.2011 № 1/9-740) було проведено І етап – заочний (відбірковий). На підставі поданих матеріалів експертна комісія здійснила відбір науково-дослідницьких робіт (проектів) для подальшої персональної участі у виставці.
До участі у ІІ етапі Виставки запрошуються автори кращих науково-дослідницьких робіт (проектів).

Серед запрошених:
Морозов Олександр Сергійович, учень 9 класу Кам’янського еколого-економічного ліцею Черкаської області;
Майборода Ярослав Романович, учень 10 класу Кам’янського еколого-економічного ліцею Черкаської області;
Медведенко Ярослав Вікторович, учень 10 класу Кам’янського еколого-економічного ліцею Черкаської області.

Всеукраїнська науково-технічна виставка молодіжних інновацій та творчих проектів (далі  – Виставка) проводиться щорічно з метою виявлення й підтримки обдарованих дітей, пропагування науково-дослідницької та експериментальної роботи серед учнівської молоді.
Організаторами Виставки є Національний центр “Мала академія наук України” (далі  – НЦ ”МАНУ“);  Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”; Київський національний університет імені Тараса Шевченка за участю Федерації роботодавців України, Української спілки промисловців і підприємців та Державного департаменту інтелектуальної власності України.

Немає коментарів:

Дописати коментар