вівторок, 5 квітня 2011 р.

Форум молодіжних ініціатив та проектів Черкащини

5 квітня 2011 року о 17.00 у приміщення обласної філармонії Черкащани відбулось нагородження переможців першого обласного Форуму молодіжних ініціатив та проектів Черкащини.
До участі запрошувались всі бажаючі. Учасники могли познайомитися з двадцяткою кращих проектів та їх авторами, взяти участь у публічному визнанні кращих та нагородження їх преміями губернатором та іншими високопосадовцями області, а також вражаючого шоу на сцені закладу.

Організатором форуму виступили Управління у справах сім’ї, молоді та спорту, Головне управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру під патронатом губернатора Черкаської області Тулуба С.Б.
Головна метою обласного форуму є заохочення молоді до підприємницької, наукової, культурної та соціально-орієнтованої діяльності, сприяння реалізації їхніх ініціатив.




Науково-практичне товариство Кам'янського еколого-економічний ліцею "Камелія" нагороджено Дипломом за І місце в номінації "Наука" і отримало Сертифікат на суму 30000 грн. (директор ліцею О.А.Чумаченко, голова НПТ В.О.Єрмоленко, учні - Ольга Іванченко, Олександр Шульга, Сергій Ісаєв).
НТП "Камелія" також нагорожено Дипломом за ІІ місце в номінації "Підприємництво" і отримало Сертифікат на суму 20000 грн. Керівник проекту В.О.Єрмоленко, учні - Олексій Дроботенко (школа №1), Вікторія Коваль (ліцей), Аліна Пастушок (ліцей).

Немає коментарів:

Дописати коментар