неділю, 22 травня 2011 р.

З любов'ю і вдячністю

Дорога, ліцейна родино!
Ось і добіг кінця ще один навчальний рік. Рік, який був насичений яскравими подіями, значними здобутками, неперевершеними враженнями.
Сьогодні хочу подякувати дорогих ліцеїстів та їхніх вчителів.
А дякувати, справді, є за що!
9 призових місць на Всеукраїнських предметних олімпіадах обласного рівня, 9 – в обласних Інтернет-олімпіадах. Олександр Чупак в Хмельницькому став переможцем Всеукраїнської олімпіади з основ економіки та Всеукраїнської Інтернет-олімпіади з економіки в Одесі (вчитель Гетьман Людмила Іванівна)
23 ліцеїсти стали призерами обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, а Ольга Іванченко – в Києві стала переможцем Всеукраїнського етапу МАН (відділення технічних наук, базова дисципліна математика, наукові керівники Єрмоленко Володимир Олександрович і Чумаченко Вікторія Станіславівна).
Віолетта Ходоровська в Бухаресті здобула бронзову медаль Міжнародного конкурсу комп'ютерних проектів INFOMATRIX-2011 в категорії «програмування» (наукові керівники Чумаченко Олег Анатолійович і Чумаченко Вікторія Станіславівна).
Науково-практичне товариство Кам'янського еколого-економічний ліцею "Камелія" нагороджене Дипломом за І місце обласного Форуму молодіжних ініціатив та проектів Черкащини в номінації "Наука" і отримало Сертифікат на суму 30000 грн. (голова НПТ Єрмоленко Володимир Олександрович).
Маємо рекорд, який неможливо побити! Можна тільки повторити... Всі наші одинадцятикласники - переможці обласних олімпіад і конкурсу Малої академії наук 2011 року! (5 - математика, 2 - українська мова, 1 - біологія, 1 - фізика)
Ми пишаємось науковими досягненнями учнів та вчителями, чиї здобутки отримали високе визнання та шану не лише на регіональному рівні, а й в Україні і навіть на міжнародному рівні.
Дорогі мої ліцеїсти, шановні вчителі, працівники ліцею, батьки наших учнів!
Напередодні Свята Останнього Дзвоника хочу побажати всім вам здоров'я, щастя, добра, миру і благополуччя; літнього ласкавого дощу, теплих сонячних ранків, аромату квітів, місячної доріжки на воді, - всього, що прикрашає життя, зігріває і наповнює серце теплом!

З любов'ю і вдячністю, директор ліцею Олег Чумаченко.
http://camellia.inf.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар