понеділок, 30 травня 2011 р.

Свято останнього дзвоника

Свято останнього шкільного дзвоника завжди хвилююче, воно назавжди залишається у пам'яті. Випускники, вчителі і учні Кам’янського еколого-економічного ліцею «Камелія» запам'ятають цьогорічне свято ще й таким, на яке завітали поважні гості. Згодом кожен з них виступив з привітанням. А розпочав свято директор ліцею Олег Чумаченко, який у своєму виступі підбив підсумки навчального року.
Перед учасниками свята і численними гостями виступили голова райдержадміністрації Віталій Архип’юк, начальник відділу освіти Олександр Шамрай, які привітали учнів із закінченням навчального року, побажали щасливої дороги у доросле життя випускникам, подякували вчителям за невтомну працю. Адже спільними зусиллями колективу ліцею вдалося досягти значних успіхів.
Багатьом учням школи були вручені грамоти та подяки за успішне навчання, а вчителям – за успіхи у роботі. Як завжди, окрасою свята стали виступи учасників шкільної самодіяльності. У багатьох присутніх з'явилися сльози радості і смутку, коли із словами подяки та піснями про школу виступали випускники.
Звичайно, попереду у випускників відповідальна пора підсумкового тестування і вступу до вищих навчальних закладів. Тож, приєднуючись до напутніх слів, які прозвучали під час свята останнього дзвоника, хочеться побажати успіхів нинішнім випускникам у виборі подальшої життєвої дороги.
Пролунав останній дзвінок... Це час, коли підбивають підсумки роботи за навчальний рік та отримують заслужені нагороди. Керівники району, представники відділів районної державної адміністрації, спеціалісти та методисти відділу освіти стали гостями шкільних свят. Найвагоміші здобутки і перемоги дістали учні еколого-економічного ліцею. Учні ліцею посіли призові місця на міжнародних конкурсах, всеукраїнських та обласних олімпіадах, конкурсах - захистах науково-дослідницьких робіт членів МАН. За розпорядженням Кам’янської районної державної адміністрації їм та їх керівникам вручені грамоти і буде виплачена грошова винагорода.
Олександр Харламов, депутат Черкаської обласної ради, директор Косарського спиртзаводу подарував ліцею два нових сучасних комп'ютери!
Кам'янська міська рада відзачила учнів грамотами і грошовими нагородами, а вчителів грамотами і подарунками.
 http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=3336

Немає коментарів:

Дописати коментар